Byblos brend i restoran

Byblos se ističe kao prvi libanski restoran u regionu, što je dokaz naše posvećenosti. Zaslužili smo poverenje stalnih i novih mušterija, iako se trenutno fokusiramo na dostavu hrane.

Restaurant Chain - Restaurantly X Webflow template
Restaurant Chain - Restaurantly X Webflow template
2

Lokacije

2003

Osnovan

100+

Jela

Prvi

U regionu

Founders First Met In Gastronomy School - Restaurantly X Webflow template

Sledeće poglavlje: Byblos Express

Pre deset godina, nadograđujući nasleđe Byblosa, predstavili smo Byblos Express. To je bio naš odgovor na promenljivi pejzaž restorana, spajajući našu tradicionalnu autentičnost sa modernom praktičnošću. Nudeći brze, bez aditiva i ukusne obroke, Byblos je brzo postao omiljen među stanovnicima Beograda, učvršćujući naše mesto u njihovim srcima.

Priča o otvaranju našeg prvog restorana

Pre više od dve decenije, Byblos je doneo živopisne ukuse libanske kuhinje u Beograd. To nije bio samo otvaranje restorana; to je bio uvod u potpuno novi i egzotični kulinarski doživljaj. Brzo stičući priznanje, Byblos se izdvojio kao vodeće mesto za egzotičnu večeru u pejzažu bivše Jugoslavije

Story About Restaurant - Restaurantly X Webflow template

Dođite i posetite jedan od naših restorana u Beogradu

Vračar, Stari Beograd

Libanski ukusi u susretu sa istorijskim Beogradom

San Francisco - Restaurantly X Webflow template

Novi Beograd

Kutak Libana u modernom delu Beograda.

San Diego - Restaurantly X Webflow template

Slika vredi više od hiljadu reči

Svaki tanjir koji serviramo oslikava priču, spoj tradicije i ukusa, zahvatajući naše kulinarsko putovanje.

A Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow templateA Picture Is Worth A Thousand Words - Restaurantly X Webflow template

Šta naši klijenti kažu o nama

Press Say About Us - Restaurantly X Webflow template

9.4/10 Ocena

Sa ocenom 9.4/10 na Woltu zasnovanom na preko 500 glasova, Byblos je poznat po posvećenosti kvalitetu i ljubavi naših kupaca prema autentičnim libanskim ukusima.

Press Say About Us - Restaurantly X Webflow template

97% Zadovoljstvo

Naša stopa zadovoljstva od 97% na Glovu, na osnovu preko 200 glasova, pokazuje našu posvećenost autentičnosti i konstantni kvalitet koji Byblos nudi.

Press Say About Us - Restaurantly X Webflow template

4.1 Zvezdice

Sa ocenom od 4.1 zvezdice na Google, Byblos nastavlja da bude omiljeno mesto u beogradskoj gastronomskoj sceni. Naše jedinstvene libanske ponude i konstantna usluga istaknuti su u preko 300 recenzija.